Крехки телешки ребра с глазура
Телешки ребра с коричка от кетчуп, горчица, соев сос и мед.
Телешки ребра на бавен огън се готвят в кухнята на Dazzle Spoon, като месцето се оставя да се задуши идеално, а после се запича с ароматна глазура от сосове. Ако имате много време у дома, но не ви се готви продължително, отделете 30 минути, за да направите тази идилия, а тя сама ще стане готова във фурната.
Ребрата се обтриват със сол и пипер и се поставят в тавичка. налива се вода и месото се покапва с олио. Можете да сложите резени масло. Тавата се увива с алуминиево фолио и ястието се пече за 3 часа на 180 градуса. Отделно в купичка се смесват соев сос, кетчуп, горчица, мед и черен пипер. Можете да добавите и чесън, ако харесвате. След тричасовото отвене мръвката се развива и се намазва обилно с глазурата. Връща се във фурната да се запече за още 30-тина минути. А после е готова да стане част от апетитен семеен гуляй.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ