Регистрация

Крехки телешки ребра във винен сос



Крехки телешки ребра във винен сос
Лесно   |   Порции 4   |   Видяна: 4465

Бавно телешко с мерло и зеленчуци.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Бон Апети

Излъчен на 03.02.2016

Телешките ребърца също като пилешките бутчета имат онзи невероятен талант да се получават вкусно, както и да ги готвите. Затова и тази рецепта е за вкусни телешки ребра, които къкрят в хубаво червено вино на бавен огън и приемат деликатния аромат на лук, чесънче, целина и морков, за да могат да зарадват небцето с крехкост и пълнота на вкуса.

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 35 мин.
Време за готвене: 5:30 часа

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
1
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
мн. добре
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта