Краставички с риба и крем сирене
Рулца от краставица с плънка от пушена сьомга, крем сирене и зелении.
Бон Апети
Излъчен на 31.05.2017
Лесен, но пипкав ордьовър показват Лора и Стоян като предлагат да посрещем гости с тези краставичени хапки с риба. Въпреки че ястието не изисква термична обработка, става бавно, защото рулцата се намазват и завиват на ръка, а това си отнема време. Така че го пригответе само, ако не сте кът с минутите за подготовка.
Краставицата се нарязва на тънки ленти по цялата си дължина. Водещите съветват да си намерим краставица без семки, защото те придават неприятен вкус на предястието. Следва да се направи плънката като се наситни пушено филе от сьомга или друг вид риба по желание и се смеси с крем сирене, пипер меланж, копър и див лук. С така направената смес се завиват рулца от краставицата и по желание се завръзват със стръкчета див лук.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ