Коледен дуел между пуйката и прасето
Трудно | Порции 6-12
| Видяна: 4007
Пълнена пуйка с плодове и печено малко прасенце.
Епизод 63 - Сезон 2
Дължина: 24:35
Излъчено на: 2011-12-16 11:30
Днес ще готвим:
- Пуйка за Коледа с плънка от наденица, касии и боровинки и винен сос с мащерка и канела.
- Пълнено цяло печено прасенце за Коледа с плънка от бекон, портокали, лимони и моркови и сос с вино и пресен лук.
Най-важните съставки
бекон, боровинки, брашно, вино, вода, дафинов лист, захар, зехтин, кайсии, канела, кимион, лимон, лимонова кора, лук, магданоз, мандарини, масло, мащерка, моркови, наденица, пилешки бульон, портокал, праз лук, пуйка, риган, салвия, Свинско, сливи, сол, сол и пипер, сос уорчестър, сух вермут, сушени боровинки, телешки бульон, уорстърширски сос, хляб, целина, червен лук, червен пипер, черен пипер, чесън
Време за приготвяне: 2 часа
Време за готвене: 6 часа
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ