Кисело зеле с картофи и ябълки
Лесно | Порции 6
| Видяна: 2327
Солен пай с кисело зеле и карамелизиран лук.
Бон Апети
Излъчен на 15.02.2016
Запечено кисело зеле с ябълки под коричка от картофено пюре - един зимен пай, който преди да поднесем поръсваме с хлебни трохи, смесени с червен пипер и запечен лук в масло. Пайчетата са както вкусно основно за студените дни, така и едно достойно мезе за хубаво червено вино.
Най-важните съставки
дафинов лист, индийско орехче, картофи, кисело зеле, лук, масло, мащерка, мляко, сол, сол и пипер, хлебни трохи, хляб, червен пипер, черен пипер, ябълки, ябълков сок
Време за приготвяне: 1 час
Време за готвене: 1:40 часа
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ