Карамелен сладкиш с бисквити, ябълки и тиква
Средно | Порции 6-8
| Видяна: 5706
Бисквитен кекс с плодове и коричка от карамел.
Бон Апети
Излъчен на 16.10.2015
Есенното съчетание на ябълки и тиква се появява в рецептата за един уникален сладкиш или терин, който ни представят Лора и Стоян. Под хрупкавата карамелена кора на десерта се крият пластове от смлени бисквити, които се редуват с плодовете. От печката ухае на масло, джинджифил и канела, а нетърпението да опитате това кулинарно превъзходство едва ли ще ви позволи да го изчакате да изстине добре.
Най-важните съставки
Време за приготвяне: 45 мин.
Време за готвене: 2 часа
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ