Канелони с пилешко и хрупкава кашкавалена коричка
Трудно | Порции 2-4
| Видяна: 4754
Тънкостите при приготвяне на калмари.
Епизод 78 - Сезон 1
Дължина: 23:56
Излъчено на: 2011-07-27 09:00
Днес ще готвим:
- Канелони с пилешко и броколи
- Калмари с плънка от орехи, сирене, див чесън,, сушен домат и лук, изпечени на грил.
- Освежаваща еврейска напитка - лимонана.
Най-важните съставки
броколи, бяло вино, вино, галета, див лук, домат, заквасена сметана, захар, зехтин, зехтин Extra Virgin, калмари, кашкавал, квасена сметана, консерва белени домати, консерва домати, лук, магданоз, масло, моркови, настърган пармезан, олио, орехи, пармезан, пиле, пилешки гърди, пилешко месо, пилешко филе, пушено сирене, риган, сирене, сирене фета, сметана, сол, сол и пипер, сушени домати, топено сирене, черен пипер, чесън
Време за приготвяне: 2 часа
Време за готвене: 2.30 ч.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ