Регистрация

Зимни вегетариански ньоки

Зимни вегетариански ньоки
Лесно   |   Порции 2   |   Видяна: 4679

Бърза зимна вегетарианска рецепта с готови ньоки.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Необходими продукти:

  • 2 порции ньоки
  • зехтин
  • 2 скилидки чесън или лук шалот
  • спанак
  • 1/2 ч. ч. гъби
  • сушени на слънце домати
  • щипка индийско орехче
  • щипка мащерка
  • малко вино

Начин на приготвяне:

1. Сварете ньоките и заделете.

2. Запържете чесъна (или лук шалот) в зехтин в тенджерка.

3. Извадете чесъна и сложете гъбите. Можете да сложите всякакви земни гъби, каквито предпочитате.  

4. Добавете сушените домати и не спирайте да бъркате.

5. Добавете спанака и увеличете огъня. Когато спанакът започне да се свива, сипете малко вино, щипка мащерка и индийско орехче и прибавете ньоките. Гответе докато виното намали обема си.

6. С получения сос залейте ньоките и сервирайте.

 

Източник: opensourcefood.com

 

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 15 мин.
Време за готвене: 20 мин.

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта