Регистрация

Зелеви сарми с пуешко и сланина



Зелеви сарми с пуешко и сланина
Лесно   |   Порции 4   |   Видяна: 5117

Карловски зимни сарми с кисело зеле и месо.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Бон Апети

Излъчен на 22.12.2015

 

Сармички на фурна, запечени в йенска тава - така стават с приятен хрупкав загар. Рецептата е подходяща за зимните месеци, защото в нея влизат два типични за нашенеца и студа продукта - киселото зеле и сланината. В зелевите листа се увиват запечени късчета пуешко месо и резени сланина, които пускат страхотна мазнина. За да не стане ястието прекалено тежко, добавяме и малко зелев сок, който на финала се превръща в профирна заливка за манджата.

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 30 мин.
Време за готвене: 2 часа

Рейтинг и коментари

5 отлична
2
4 мн. добре
1
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта