Регистрация

Захаросани дюли с бита сметана и ядки



Захаросани дюли с бита сметана и ядки
Лесно   |   Порции 2-4   |   Видяна: 2786

Кошнички от печени дюли със сметанова сърцевина.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Бон Апети

Излъчен на 29.10.2015

 

Лора и Стоян предлагат поредния десерт с дюли, с който да се порадваме на златната есен. Плодовете се варят в захаросана вода с аромат на карамфил докато се пропият със сладките сокове на захарта. После се пекат, за да придобият мек карамелен вкус, а накрая се овенчават с доза сметана и топинг от запечени на сух тиган орехи - една есенна идилия.

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 30 мин.
Време за готвене: 40 мин.

Рейтинг и коментари (1)

5 отлична
1
4 мн. добре
1
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта