Запечени на тиган скалопини върху паста
Средно | Порции 1
| Видяна: 4417
Запечени на тиган скалопини върху паста.
Необходими продукти:
- 1/3 пакет паста
- 100 г скалопини
- 80 г гъби
- 2 стръка магданоз
- скилидка чесън
- зехтин
- 100 мл. доматен сос
Начин на приготвяне:
1. Сварете пастата със сол и зехтин.
2. Запечете на на силен огън скалопините, за да им се запазят соковете, в тиган с олио и чесън.
3. Когато са готови ги заделете настрана.
4. Запечете и гъбите.
5. Когато са готови ги заделете настрана.
6. Щом се свари пастата, прехвърлете в тенджера и добавете толкова доматен сос, колкото да покрие леко пастата.
7. Сложете отгоре скалопините и гъбите, както и попръсете с наситнен магданоз.
Най-важните съставки
Време за приготвяне: 5 мин.
Време за готвене: 15-20 мин.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ