Запечени гъби с чесън
Лесно | Порции 2
| Видяна: 4360
Гъби с чесън, зехтин и подправки.
Необходими продукти:
- 400 г гъби печурки
- 8 скилидки нарязан чесън
- сол
- пипер
- зехтин
- сухи италиански подправки (босилек, риган и др.)
Начин на приготвяне:
1. Почистете гъбите с леко навлажнена хартиена кърпа
2. Отстранете стъблата им.
3. Напълнете всяка гъбка с: щипка нарязан чесън, щипка сол, щипка пипер, щипка италианска подправка и поръсете по малко зехтин на пълнежа.
4. Печете на фурна на 200 градуса за около 7-9 минути.
Най-важните съставки
Време за приготвяне: 15 мин.
Време за готвене: 25 мин.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ