Регистрация

Зампоне - пълнени свински крачета с манатарки



Зампоне - пълнени свински крачета с манатарки
Средно   |   Порции 4   |   Видяна: 3419

Свински крачета с гъби и кайма върху гарнитура от кафява леща.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Бон Апети

Излъчен на 16.01.2017

След трудоемкото обезкостяване на свинските крачета, ги пълним със смес от сушени манатарки, свинска кайма, хляб, яйце и подправки и ги завръзваме с конец. Крачетата полягват в тавичка, в която добавяме и отстранените предварително кости плюс моркови, лук, още подправки, червено вино и телешки бульон. Екзотичната гозба се готви във фурната за минимум четири часа, а накрая се поднася с гарнитура от леща и по желание покапана с трюфелово олио и наръсена с гремолата. Странно е, но с тази рецепта гостите неминуемо ще ви запомят като опитен готвач.

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта