Есенна салата с броколи, моркови и кашу
Трудно | Порции 4-6
| Видяна: 3575
Рецепта за солени паучи и една супа по азиатски.
Бон Апети
Сезон 5
Излъчен на 06.11.2014
Днес ще готвим храни с азиатски привкус:
- Паучи с месо - пълнени тестени кошнички на пара с пилешко и зеле, поднесени с ароматен сос от сусамово олио, оризов оцет, чесън и джинджифил.
- Китайска супа топчета с нудли, гъби и зеле.
- Шарена салата с китайска нотка, в която броколите преобладават, а около тях се наместват моркови и целина. След това всичко се залива с азиатски подправки.
Най-важните съставки
бакпулвер, брашно, броколи, вода, гъби, гъби печурки, гъби шийтаке, джинджифил, захар, зеле, зелен лук, кайма, кашу, китайски нудълс, китайско зеле, кориандър, лайм, лимон, лимонова кора, лимонова трева, лук, люта чушка, мая, моркови, морска сол, нудълс, олио, оризов оцет, пилешки бутчета, пилешко месо, пилешко филе, пресен лук, пудра захар, свинска кайма, соев сос, сол, сусамово олио, целина, чесън, яйце
Време за приготвяне: 2 часа
Време за готвене: 3 часа
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ