Елегантен български ордьовър с качамак, сирене и чушки
Лесно | Порции 3-5
| Видяна: 2936
Печени чушки със сирене върху канапе от мамалига.
Бон Апети
Излъчен на 15.10.2015
Ако очаквате гости от странство или пък любители на родната кухня, то не ги "изненадвайте" за пореден път с мусака, баница и кисело мляко, а опитайте да сготвите нещо малко по-завъртосано. На помощ идва рецептата за хапки с основа от качамак и топинг от печени червени чушки, сирене и чесън конфи. Ще ви се наложи да отделите малко повече време за приготвянето на това предястие, но пък няма да ви затрудни да го направите.
Най-важните съставки
вода, зеленчуков бульон, зехтин, зехтин Extra Virgin, мащерка, настърган пармезан, пармезан, сирене, сол, сол и пипер, царевично брашно, царевично нишесте, червени чушки, черен пипер, чесън, чушки
Време за приготвяне: 50 мин.
Време за готвене: 1 час
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ