Регистрация

Екстравагантна гарнитура за месо с лук и плодове

Екстравагантна гарнитура за месо с лук и плодове
Лесно   |   Порции 3-6   |   Видяна: 1959

Странна компания за месца със сезонни плодове, кисела нотка и сладък лучен акцент.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Необходими продукти:

  • 1 праскова
  • 1/2 глава червен лук
  • 2 с.л. лимонов сок
  • няколко стръкчета магданоз
  • сол и лют пипер на вкус

Начин на приготвяне:

1. Обелете прасковата и я нарежете на малки кубчета.

2 Смесете с наситнения лук и полейте с лимонов сок.

3. Добавете сол и лют пипер на вкус.

4. Поръсете с наситнен магданоз.

5. Сложете по 1 с.л. от нетрадиционната гарнитура при сервирането на печени или пържени червени меса. Роднините и гостите ще останат шокирани от комбинацията, но тя е много вкусна и ще им допадне.

* В студените месеци, когато прасковите не са сезонни плодове, можете да опитате да замените плода с 200 грама пресен ананас, папая или манго. Екстравагантността и балансираната сладост на гарнитурата ще се запазят.

 

Източник: lozhka.su

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 20 мин.
Време за готвене: 20 мин.

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
1
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
мн. добре
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта