Домашни тортилени с кайма
Трудно | Порции 2
| Видяна: 4239
Пелмени с домашно тесто и плънка от пармезан и мляно месо.
Първо замесвате тестото от брашно и яйца, оставяте го да се охлади, а през това време се намесва и каймата. А накрая идва изпитанието за нерви - завиването. Което не е сложно, но изисква време и упорство. Все пак ще имате крайния резултата - вкусни домашни пелмени с месо. или пък тортелини. А могат да бъдат наречени и ньоки.
persin - магданоз
krusne mrvice - хлебни трохи
muskatni orascic - индийско орехче
Най-важните съставки
брашно, индийско орехче, кайма, магданоз, настърган пармезан, пармезан, сол, сол и пипер, хлебни трохи, черен пипер, яйце
Време за приготвяне: 45 мин.
Време за готвене: 2 часа
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ