Домашна баница с моркови, постна гъбена яхния и карамелена пита
Средно | Порции 4-8
| Видяна: 4790
Баница с копър, моркови и сиренце.
Епизод 93 - Сезон 3
Дължина: 24:04
Излъчено на: 2012-12-12 11:30
Днес ще готвим:
- Малко по-странна баница с моркови, копър и сирене.
- Постна яхния с гъби, праз и печени чушки.
- Какаова напитка с ванилия, сол и пипер.
- Пита с карамелен крем и бренди.
Най-важните съставки
бахар, брашно, бренди, ванилия, вода, гъби, гъби кладница, гъби печурки, доматен сос, доматено пюре, жълтък, заквасена сметана, зеленчуков бульон, зехтин, зехтин Extra Virgin, какао, какао на прах, кафява захар, квасена сметана, кисело мляко, копър, лук, масло, мляко, моркови, оцет, полско овче пушено сирене, портокал, портокалови кори, праз лук, розмарин, сирене, сметана, сол, сол и пипер, царевично нишесте, червен пипер, червени чушки, черен пипер, чушки, яйце
Време за приготвяне: 1.30 ч.
Време за готвене: 2.30 ч.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ