Два вида коледни баници с домашни кори
Трудно | Порции 4-8
| Видяна: 3011
Солен щрудел за Бъдни вечер със зеленчуци и подправки.
Епизод 95 - Сезон 3
Дължина: 23:12
Излъчено на: 2012-12-14 11:30
Днешното баничарско меню включва:
- Сладка баница с портокали, лимони и фурми.
- Френска пилешка супа по оригинална рецепта със селъри, праз лук, моркови и картофи.
- Щрудел с праз лук, моркови, целина, чушки и чесън - странна комбинация, подходяща за Бъдни вечер.
Най-важните съставки
белтъци, брашно, бял пипер, ванилия, вода, горчица, джинджифил, дижонска горчица, домат, естрагон, жълтък, захар, зехтин, зехтин Extra Virgin, индийско орехче, канела, картофи, лимон, лимонов сок, лук, магданоз, масло, мед, моркови, орехи, пиле, пилешки бульон, пилешки бутчета, пилешки гърди, пилешко месо, пилешко филе, портокал, портокалов сок, праз лук, сол, сол и пипер, сушени домати, фурми, целина, червени чушки, черен пипер, чесън, чубрица, чушки, яйце
Време за приготвяне: 2 часа
Време за готвене: 3 часа
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ