Домашен реден хляб с кашкавал и бекон
Средно | Порции 4-6
| Видяна: 8520
Панирани пилешки дробчета и супа с шунка и зеленчуци.
Бон Апети
Сезон 5
Излъчен на 22.01.2015
Днес ще готвим по табиетлийски рецепти за месо, супа и хляб.
- Пържени на маслена баня пилешки дробчета с хрупкава панировка.
- Странна супа с шунка, нахут, моркови, целина и спанак.
- Хляб на пластове с плънка от пушен бекон и кашкавалени стърготини.
Най-важните съставки
бекон, брашно, горчица, дафинов лист, захар, кашкавал, лук, лют сос, масло, мая, мляко, моркови, нахут, олио, пилешки бульон, пилешки дробчета, пушен шарен бекон, сол, сол и пипер, спанак, целина, черен пипер, чесън, чубрица, шунка, яйце
Време за приготвяне: 1 час
Време за готвене: 2 часа
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ