Джинджифилови бисквити
Джинджифил, канела и ванилия даряват с аромат домашните ви бисквитки.
Необходими продукти:
- 2 чаши брашно
- 2 чаши тъмно кафява захар
- 1 ч.л. настърган джинджифил
- 1/2 ч.л. канела
- 1/4 ч.л. бахар
- 2 ч.л. бакпулвер
- 1/4 ч.л. сол
- 2 ч.л. ванилия
- 2 яйца или 1/2 заместител на яйца
Начин на приготвяне:
1. Разбъркайте всички продукти с миксер или лъжица. Тестото трябва да стане твърдо и трудно за разбъркване.
2. След това наредете по една супена лъжица от продуктите върху пергаментова хартия в плитка тава за печене. Или увийте във фолио и оставете да си почине 10 мин., след което разточете тестото между две тави или върху пергаментова или восъчна хартия, за да изрежете бисквитите с формички.
3. Печете в предварително загрята фурна до пълно втвърдяване на сместа.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ