Регистрация

Десерт от тиква цигулка, бял шоколад и йогурт



Десерт от тиква цигулка, бял шоколад и йогурт
Средно   |   Порции 3-6   |   Видяна: 3895

Крем на пластове от тиквено пюре и шоколадов мус.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Бон Апети

Излъчен на 08.10.2015

 

Десертите с тиква са един от символите на модерната кухня, където оранжевата сърцевина на плода е носител едновременно на лукс и семплост. В днешната рецепта се прави тиквено пюре от запечена цигулка, предварително ароматизирана на ром. След това пасирания есенен плод се реди на пластове между микстура от бял шоколад и цедено кисело мляко. С допълнението на ванилия и канела десертът се превръща в тържество за небцето. Гледайте видеото, за да видите как можете да го приготвите у дома си.

Рейтинг и коментари

5 отлична
3
4 мн. добре
2
3 става
1
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

ПОСЛЕДНО ТЪРСЕНИ

  1. 400
  2. ца
  3. 06.2018
  4. ПОСТ
  5. СЃ
  6. 10
  7. морски дарове
  8. д
  9. са

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта