Двойни сандвичи с шунка и яйце
Сандвич с ементал, колбас и млечен сос.
Бон Апети
Излъчен на 05.09.2016
Готвим наяждащи сандвичи, кръстени Крок мадам. За четири сандвича използваме осем филии, които се препичат и намазват с масло, а след това и сос от запечено брашно с мляко, подправки и горчица. Между филиите, които се захлупват по двойки, се нареждат резени шунка или друг вид колбас по желание и плочки ементал или друг вид жълто сирене за сандвичи. И докато филийките се запичат повторно, се запържват яйцата, които можете да оставите с рохък жълтък, за да се разтече апетитно по печените хлебчета. За още повече изящество в чинията, можете да поднесете сандвича със салата от свежи листни зеленчуци.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ