Регистрация

Гъбена паста с яйца и майонеза

Гъбена паста с яйца и майонеза
Лесно   |   Порции 4-8   |   Видяна: 3288

Разядка или ордьовър с гъби, варени яйца, майонезен сос и чесън.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Необходими продукти:

  • 300 грама сушени гъби от вид по желание
  • 100 грама масло
  • 8 варени яйца
  • 10 скилидки чесън
  • майонеза и сол на вкус

Начин на приготвяне:

1. Сварете гъбите.

2. Прекарайте продуктите през месомелачка в следния ред - гъби, масло, яйца, чесън.

3. Овкусете със сол и майонеза и разбъркайте хубаво.

4. Поднесете като разядка или топинг на бисквити, филийки или сухари за ордьовър.

Източник: lozhka.su

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 20 мин.
Време за готвене: 50 мин.

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта