Регистрация

Гръцка бобена яхния с месо и патладжани



Гръцка бобена яхния с месо и патладжани
Лесно   |   Порции 4-6   |   Видяна: 2231

Телешка люта манджа със зеленчуци и доматен сос.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Бон Апети

Излъчен на 29.10.2015

 

Нетрадиционно за българина ястие все с традиционни български готварски продукти - това е гръцката яхния, която ни показват Лора и Стоян. Рецептата представлява варен фасул с телешки хапки, към които се добавят домати от консерва, чушки, патладжани и за любителите на лютото - пикантни малки чушлета. Получава се една достойна зимна гозба, която неминуемо ще се хареса на традиционалистите.

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
1
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
1
Средна оценка
става
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта