Регистрация

Воденичарска салата с боб, лук и лютеница



Воденичарска салата с боб, лук и лютеница
Лесно   |   Порции 1-3   |   Видяна: 15454

Българска зимна бобена салата с доматено пюре, лук, чесън и маслини.

Оцени рецептата
Любима рецепта

 

    Воденичарската салата е страхотен ордьовър или гарнитура към мазни мръвки и скара за студените дни. Засищаща заради варения боб, салатата събира в себе си все родни продукти, а комбинацията от трите основни съставки - варен боб, лютеница и лук я прави и префектно мезе за нещо високоалкохолно. 

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 20 мин.
Време за готвене: 1 час

Рейтинг и коментари

5 отлична
6
4 мн. добре
7
3 става
3
2 едвам
0
1 трагедия
4
Средна оценка
мн. добре
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта