Бяла риба със спанак и мляко
Средно | Порции 2-3
| Видяна: 6826
Печена риба с млечен сос, кашкавал и зеленчуци.
Риба с млечни продукти е традиционно неприемлива комбинация, но все повече в европейската и средиземноморската кухня се налагат ястия, комбиниращи рибено месо със сирене или сметана. Ето още една от рецептите, която ще изисква от вас психическа настройка, за да си позволите да се насладите на един наистина изискан и висококачествен вкус на съвременно ястие.
Най-важните съставки
брашно, бяла риба, зелен лук, зехтин, кашкавал, лимон, масло, мляко, пресен лук, сол, сол и пипер, спанак, черен пипер
Време за приготвяне: 20 мин.
Време за готвене: 55 мин.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ