Българско телешко в гърне и солена палачинкова торта
Средно | Порции 8-10
| Видяна: 3127
Фермерът Емил Марчев отгежда зеле и броколи.
Епизод 26 - Сезон 2
Дължина: 23:49
Излъчено на: 2011-10-26 11:30
Днес ще готвим в Горна оряховица:
- Горнооряховско гърне с телешки жили и зеленчуци, печено на нисък градус около 8 часа.
- Солена палачинкова торта с бекон, гъби и сметана.
Най-важните съставки
бахар, бекон, бира, брашно, броколи, вино, вода, гъби, дафинов лист, девесил, домат, естрагон, зехтин, картофи, кедрови ядки, козе сирене, коняк, лук, мащерка, олио, оцет, пилешки бульон, сирене, сметана, сол, сол и пипер, телешко, телешко филе, хрян, червен пипер, червено вино, черен пипер, чесън, яйце
Време за приготвяне: 1.30 ч.
Време за готвене: 10 часа
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ