Регистрация

Бутерки с майонеза и рулца от раци

Бутерки с майонеза и рулца от раци
Лесно   |   Порции 4   |   Видяна: 1119

Отворени банички от бутер тесто.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Необходими продукти:

  • 150 г рулца от раци
  • 1/2 глава лук
  • 200 г кашкавал
  • 100 мл майонеза
  • 1 опаковка бутер тесто
  • подправки на вкус и по желание

Начин на приготвяне:

1. Нарежете на ситно рулцата от раци.

2. Наситнете лука и го добавете към раците.

3. Залейте с майонезата и разбъркайте.

5. Нарежете бутер тестото на 4 или 8 квадрата и ги подредете в тава, застлана с хартия за печене.

6. Разпределете плънката в центъра на всеки квадрат.

7. Печете в предварително загрята на 200 градуса фурна до порозовяване на тестото (около 12 минути)

8. Рендосайте кашкавала и поръсете бутерките. Върнете във фурната за 2 минути.

9. Хапвайте докато са топли.

Източник: lozhka.su

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 20 мин.
Време за готвене: 35 мин.

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта