Бретонски фар със сушени сини сливи
Трудно | Порции 4-8
| Видяна: 2952
Пълнен лук със сирене и крутони и салата с ябълки, сирене и стафиди.
Епизод 153 - Сезон 3
Дължина: 24:39
Излъчено на: 2013-02-26 11:30
Днес ще готвим:
- Безмесно ризото с гъби по традиционна рецепта.
- Сочна и вкусна салата съчетала букет от вкусове и направена със селъри, ябълки, сирене и стафиди.
- Пълнен лук с крутони и синьо сирене.
- Бретонски фар - сладкиш със сушени сини сливи, ром и пудра захар.
Най-важните съставки
балсамов оцет, брашно, ванилия, вода, гъби, гъби печурки, захар, зеленчуков бульон, зехтин, каперси, кафява захар, крутони, лимон, лимонов сок, лимонова кора, лук, магданоз, масло, мащерка, мента, мляко, настърган пармезан, олио, ориз, ориз „Арборио”, пармезан, пудра захар, ром, сини сливи, синьо сирене, сирене, сол, сол и пипер, стафиди, хляб, целина, червен лук, черен пипер, чесън, ябълки
Време за приготвяне: 3 часа
Време за готвене: 4 часа
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ