Регистрация

Бисквитена торта с кондензирано мляко и шоколад



Бисквитена торта с кондензирано мляко и шоколад
Лесно   |   Порции 6-8   |   Видяна: 4886

Лесна домашна шоколадова торта с бисквитен блат и крем от кондензирано мляко.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Направата на домашна торта понякога изисква майсторство и време, но в тази рецепта от Кухнята на Звездев, сладкишът, който се получава, е доста бърз и лесен. Използват се само 4 продукта, които изискват около 30 минути занимавка, преди да се превърнат в красив и неустоимо вкусен десерт с хрупкава основа, млечна сърцевина и шоколадова заливка.

Първо маслото се разтапя, а бисквитите се смилат в чопър. Бисквитеният прах и маслото се смесват и се оформя блат. Върху него се излива консерва кондензирано мляко и се запича докато стане с карамелен цвят. Готовият сладкиш се охлажда, залива се с разтопен шоколад, смесен с малко олио и се прибира в хладилник. А скоро можете да хапвате - вкусно и лесно. Как точно се прави - гледайте във видеото.

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 30 мин.
Време за готвене: 1 час

Рейтинг и коментари

5 отлична
2
4 мн. добре
0
3 става
1
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта