Бисквитена торта с кондензирано мляко и шоколад
Лесна домашна шоколадова торта с бисквитен блат и крем от кондензирано мляко.
Направата на домашна торта понякога изисква майсторство и време, но в тази рецепта от Кухнята на Звездев, сладкишът, който се получава, е доста бърз и лесен. Използват се само 4 продукта, които изискват около 30 минути занимавка, преди да се превърнат в красив и неустоимо вкусен десерт с хрупкава основа, млечна сърцевина и шоколадова заливка.
Първо маслото се разтапя, а бисквитите се смилат в чопър. Бисквитеният прах и маслото се смесват и се оформя блат. Върху него се излива консерва кондензирано мляко и се запича докато стане с карамелен цвят. Готовият сладкиш се охлажда, залива се с разтопен шоколад, смесен с малко олио и се прибира в хладилник. А скоро можете да хапвате - вкусно и лесно. Как точно се прави - гледайте във видеото.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ