Барбекю сос за печено месо и сандвичи
Пикантно-сладък доматен сос за барбекю.
Бон Апети
Излъчен на 15.09.2016
Как се прави барбекю сос, с който човек да си оближе пръстите. Ето една рецепта за сос за печено на барбекю или грил месо, която можете да използвате и за печени зеленчуци или сандвичи. Това е сос на доматена основа с пикантно-сладникав вкус. За него трябва да карамелизирате лук в масло и олио, да добавите кафява захар, сос уорчестър, доматено пюре, сока на консерва ананас, оцет, сол, черен и червен пипер. Ако замените червения пипер с неговия по-изискан вариант - пушен червен пипер, то си гарантирате аромат на опушена мръвка дори и да сте готвили месото на фурна.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ