Агнешко с билки и зелен фасул
Печен агнешки бут с картофи и фасул.
Бон Апети
Излъчен на 26.04.2016
Ароматно агнешко месо, печено продължително на бавен огън готвят Лора и Стоян като овкусяват бутчето с провансалски подправки. Можете да използвате и друго месо от агнето като сте спокойни, че по показания във видеото начин мръвката ще бъде добре овкусена и ароматизирана на билки. Не е нужно да спазвате стриктно препоръките за приготвяне на микса, познат под името провансалски подправки. Но е добре да обтриете агънцето с всеки един компонент. За гарнитура водещите предлагат сготвени на пара картофи, смесени със зелен фасул, но помнете, че агнешкото си отива доста и с ориз. Ако не ви се приготвя сложната гарнитура от видеото, можете да се насладите на любимите си картофки или варива за поднасяне.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ