Агнешки котлети с печен лук и сотирани моркови
Лесно | Порции 4
| Видяна: 2360
Постен десерт с фурми и топчета от извара и коприва.
Бон Апети
Сезон 5
Излъчен на 11.03.2015
Днес ще готвим нещо месно, нещо италианско и нещо морковено, но все с азиатски подправки:
- Печено агнешко с микс от индийски подправки и гарнитура от запечено лукче и моркови в масло.
- Нюди - ньоки от извара с коприва.
- Богат на аромати постен сладкиш от моркови с фурми.
Най-важните съставки
агнешки котлети, агнешко, брашно, вода, джинджифил, захар, зелен кардамон, зеленчуков бульон, извара, индийско орехче, канела, кардамон, кимион, Коприва, лук, масло, моркови, олио, сок от нар, сол, сол и пипер, фурми, черен пипер, чесън
Време за приготвяне: 45 мин.
Време за готвене: 2 часа
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ