Регистрация

Агнешки котлети с печен лук и сотирани моркови



Агнешки котлети с печен лук и сотирани моркови
Лесно   |   Порции 4   |   Видяна: 2360

Постен десерт с фурми и топчета от извара и коприва.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Бон Апети

Сезон 5

Излъчен на 11.03.2015

 

Днес ще готвим нещо месно, нещо италианско и нещо морковено, но все с азиатски подправки:

  • Печено агнешко с микс от индийски подправки и гарнитура от запечено лукче и моркови в масло.
  • Нюди - ньоки от извара с коприва.
  • Богат на аромати постен сладкиш от моркови с фурми.

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта