Регистрация

Агнешка плешка с грах и розмарин



Агнешка плешка с грах и розмарин
Лесно   |   Порции 6-8   |   Видяна: 1813

Агнешка яхния с грах и моркови.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Бон Апети

Излъчен на 04.03.2016

Българинът е свикнал, че агнешкото месо се хапва предимно печено и то само покрай Гергьовден. Но то е много вкусно във всеки сезн, защото расте на кокал и не е обвързано с годишните времена. Не е обвързано и само с един вид термична обработка, затова с рецептата се разбиват стереотипите в името на едно вкусно българко ястие, което освен по "агнешния" празник, можете да си хапнете и във всеки друг ден. От агнешка плешка (можете да използвате и друго парче месо от агънцето) се прави яхния с грах и моркови, която ухае на розмарин и дафинов лист. Малко доматен концентрат и брашно сгъстяват бульона за гарантирано засищане.

Рейтинг и коментари (1)

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта