Регистрация

„Черешката на тортата – ти си звездата” пътува от Казанлък до Жеравна

24 Jun 2013   /   kulinarno   /   Видяна: 2351
„Черешката на тортата – ти си звездата” пътува  от Казанлък до Жеравна

Участниците доят кози, садят череши и гасят пожари следващата седмица

Много път, много изненади и много автентични български рецепти очакват зрителите на „Черешката на тортата – ти си звездата” следващата седмица. Кулинарната фиеста ще започне от Казанлък, ще мине през Стара Загора и Сливен и ще завърши в Жеравна. Първи в ролята на домакин ще влезе актьор в отпуск /Георги/, след това ще го последват инспектор пожарникар /Надя/, винар по майчинство /Цеци/, студент /Вики/ и участник с поне три професии /Калин/.

Седмицата ще открие Георги, който няма да купи продукти от магазина, а ще напазарува от музеите в Казанлък. Ще посрещне гостите си с Царица Роза, ще омеси истински хляб, а изненадата му ще накара всички да пият на екс.

Във вторник става горещо, тъй като домакин ще бъде инспекторът пожарникар Надя. Тя ще приготви истинска домашна питка, но въпреки това някои ще потърсят храна от съседа. Разбира се, домакинството й няма да мине без гасене на пожар, заради което ще се наложи всички да облекат пожарникарски костюми.

В сряда ще настъпи моментът, в който участниците ще засадят не какво да е, а истинска череша. Домакин ще бъде Цеци, която ще ги посрещне с крехко телешко и ще ги изпрати с поглед към бъдещето и карти таро.

В четвъртък, след изобилието от храна, домашни пити и специални десерти, всички ще бъдат на диета.... без домакинята. За „добре дошли” тя ще приготви питие „облак”, след това ще ги накара да доят кози, а за финал ще завият кръшно хоро около масата.

Жеравна ще бъде домакин на последната вечер. За да пресъздаде автентичния български дух, Калин ще изненада гостите си с традиционни за района гозби, а за да е изживяването пълно, ще ги облече в носии и дори ще ги качи на кон.

 „Черешката на тортата – ти си звездата” – от 22 октомври до 02 ноември, от 17.00 ч. по Нова ТВ

ПОДОБНИ СТАТИИ

Днес по TLC стартира нова апетитна кулинарна поредица КУХНЯТА НА АЛ

Присъединете се към Алесандро Боргезе във вкусната нова поредица „Кухнята на Ал“. виж още »

Международна седмица в „Черешката на тортата – ти си звездата”

С особено международен привкус ще бъде следващата седмица на „Черешката на тортата – ти си звездата”. Кулинарната петорка ще сложи н виж още »

Наполовина нигериец и участник под прикритие в „Черешката на тортата – ти си звездата”

Рафтинг и шефът на шеф Манчев са изненадите следващата седмица виж още »

КОМЕНТИРАЙ

anonymous

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта