Карибската готварска книга на Джонатан Фанг
Jonathan Phang's Caribbean Cookbook (s1) - Ново предаване - от 22 юли, всеки делничен ден, 9:05, 19:05 и двойни епизоди, всеки понеделник, 22:00 и 1:45.
Присъединете се към Джонатан Фанг в новата вълнуваща поредица на Food Network „Jonathan Phang’s Caribbean Cookbook“, в която се отправя на ободряващо гастрономическо пътешествие из Карибите, за да се срещне с местни кулинарни легенди, споделящи страстта му към храната и домашните рецепти.
Джонатан пътува до Барбадос, Тобаго, Тринидад, Ямайка, Сейнт Лусия и Гренада и открива 600 пленителни години карибска история, кулинарни тайни и оригинални апетитни ястия.
Вдъхновен от обиколките си, във всеки епизод водещият създава свое специално блюдо, което представя острова, който е посетил, храната, която е опитал и приятелите, които е спечелил.
Джонатан поднася селекция от разнообразни ястия в чест на своето карибско приключение, сред които пикантен червен берикс с кускус, свинско и говеждо с лютив пипер, пикантно говеждо с шоколад, ребърца с пунш от ром и печена царевица, пилешко в карибска марината на барбекю, осолена риба и зелени банани, къри с тиква и пипер.
ПОДОБНИ СТАТИИ
Българските зрители ще видят над 70 интервюта с някои от най-големите имена в хранителната индустрия. виж още »
Нов сезон - от 4ти, всеки делничен ден от 21.10 часа по Food Network. виж още »
От 9 септември, всеки делничен ден, 15:20 и 19:05 по Food network. виж още »
КОМЕНТИРАЙ