Регистрация

Карибските рецепти на Джонатан Фанг

02 Jul 2013   /   nina123   /   Видяна: 3273
Карибските рецепти на Джонатан Фанг

Кулинарният специалист Джонатан Фанг прави своя дебют като водещ в новото си предаване „Карибските рецепти на Джонатан Фанг“, оригинална продукция ексклузивна за Food Network. 

През юли кулинарният специалист Джонатан Фанг прави своя дебют като водещ в новото си предаване „Карибските рецепти на Джонатан Фанг“, оригинална продукция ексклузивна за Food Network. Джонатан се отправя на ободряващо гастрономическо пътешествие, за да открие екзотичните рецепти и ястия, културата и удивителната история на Карибите..

В продължение на десет епизода Джонатан пътешества из емблематичните, зашеметяващи, слънчеви острови Барбадос, Тобаго, Тринидад, Ямайка, Сейнт Лусия и Гренада. По пътя той среща много местни жители и готвачи, които го учат по нещо ново за съответната дестинация и типичната за нея кухня. В края на всеки епизод водещият приготвя специално блюдо с естествени, местни продукти и с неговия собствен автентичен стил с уважение към острова, който е посетил и приятелите, които е спечелил. Изкусителните, кулинарни творения на Джонатан включват пикантно говеждо с шоколад, ребърца с пунш от ром и печена царевица, осолена риба и зелени банани, къри с тиква и пипер.

Джонатан Фанг е изградил 25-годишна впечатляваща и разнообразна кариера. Навлизайки в света на модата като агент на супермодели като Джери Хол, Наоми Кембъл и Тайра Бенкс, той използва експертните си познания като съдия в „Britain’s Next Top Model“ и продължава този успех с отличените с награди поредици „Britain's Missing Top Model“ и „Naked“. След като в продължение на три години редовно гостува в предаванията „Market Kitchen“ и „Ready Steady Cook“, в най-новия си проект Джонатан изучава и се отдава на своята вечна кулинарна страст, докато си припомня своите собствени карибски семейни корени. Карибското приключение на Джонатан, както и страстта му към храната и семейството вдъхновяват новата му книга „The Pepperpot Club“, която представлява колекция от вкусни, оригинални, карибски рецепти и спомени от детството, очертани от историите за родината и ароматните, пикантни рецепти на покойната му майка.

Джонатан споделя, „Исках първото ми предаване да бъде лично, откровено и разкриващо. Традиционната карибска кухня има силни, мултикултурни корени и представя специална смесица от хора, чийто единствен начин за изразяване е храната. За мен съчетанието на вкусове е символично и наситено с история. Това беше магическо преживяване за мен и всеки ден беше уникален.“

Премиерата на поредицата е на 22 юли и ще се излъчва всеки делничен ден от 9:05 и 19:05, двойни епизоди – всеки понеделник от 22:00 и 1:45.

 

 

ПОДОБНИ СТАТИИ

Най-добрите рецепти за Деня на благодарността

Как се прави пуйка по американски - гледайте по Food Network. виж още »

Lisa Faulkner's Sweet Memories

5 септември, събота, 22:00 по Food network. виж още »

Tastiest Places to Chowdown

101 най-добри места за апетитни ястия в Америка - от 2 септември, всеки делничен ден, 7:50, 12:50, 19:55 и 00:05 по Food network виж още »

КОМЕНТИРАЙ

anonymous

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта