Как се готви при -196 градуса
Слави Колибаров, Шеф Стамболов и Шеф Петров направиха галактически сладолед и молекулярна сангрия на температура -196 градуса.
Майсторите готвачи Слави Колибаров, Шеф Ради Стамболов и Шеф Борис Петров докараха северния полюс в морско заведение. В La Piazza на „Слънчев бряг“ Колибаров и Стамболов демонстрираха на живо как се прави йогурт сладолед, сангрия с горски и цитрусови плодове и шоколадови целувки с помощта на течен азот, чиято температура надхвърля реалните минусови температури на Земята.
Докато кулинарите боравеха с -196 градуса, предпазвайки се със специални ръкавици и очила, Шеф Петров обясняваше на позатоплените от плажа клиенти как се приготвят лакомства с метода на криогенното готвене. Сред гостите, които станаха свидетели на „смрaзяващото“ кулинарно шоу, бяха „Мистър България 2005“ Румен Георгиев, топ моделът Миглена Николова, която също опита от галактическия сладолед и младата певица Станислава Христова SunHeart, която скоро ще представи дуетна песен и видеоклип с Дичо.
ПОДОБНИ СТАТИИ
Използвайте пясъка за естествен хладилник, но не забравяйте да обозначите къде заравяте провизиите. виж още »
Съчетайте „духа от бутилката“ с аромати на свежест и лято. виж още »
Няколко свежи предложения за любителите на лятото, настроението и градуса. виж още »
КОМЕНТИРАЙ