Регистрация

Ягодов шербет

Автор:
Жана
|
Дата:
17 Jan
|
Видяна:
1124
Оцени рецептата

450 г ягоди

2 с.л. захар или на вкус

1/4 ч ягодов конфитюр

2 с.л. кисело мляко

 

Почистете разполовете ягодите, ако са големи. Подредете в тава, застлана с восъчна хартия и замразете, докато се втвърдят, около 40 минути. Поставете замразените плодове в блендер, заедно със захарта. Разбийте хубаво и добавете конфитюра и киселото мляко. Разбийте, докато сместа е гладка, за около 5-8 минути. Може да се сервира веднага или замразено.





Виж още от категория "Десерти"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта