Регистрация

Ябълков пай

Автор:
надежда
|
Дата:
26 Jun
|
Видяна:
466
Оцени рецептата

8 ч натрошени бисквити

1 1/2 ч захар

канела

масло или маргарин

брашно

 

Смесете бисквитите със захарта. Изсипете в блата за пай, покрийте с маргарин и поръсете с брашно и канела. Намажете с млечния крем и поръсете с канела и захар. Пече се на 190 градуса в продължение на 1 час.





Виж още от категория "Десерти"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта