Регистрация

Ябълков пай

Автор:
Martchella
|
Дата:
09 May
|
Видяна:
443
Оцени рецептата

1 ч брашно

2 с.л. захар

1 ч.л. бакпулвер

1/2 ч.л. сол

3/4 ч вода, студена

2/3 ч зеленчукова мазнина

1 яйце

1 готова плънка за ябълков пай 

1 с.л. лимонов сок

1/2 ч.л. канела

 

В малка купа, смесете брашното, захарта, бакпулвера, солта, водата, мазнината и яйцето. Смесват се на ниска скорост с миксер за около 2 минути. Изсипете в дълбока кръгла тавичка за пай. Внимателно изсипете плънката в средата. Не се разбърква. Печете на 210 градуса в продължение на 40-45 минути, докато се получи златисто кафява коричка.





Виж още от категория "Десерти"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта