Регистрация

Ябълков пай

Автор:
Весела Динолова
|
Дата:
29 May
|
Видяна:
579
Оцени рецептата

2 ч подсладен ябълков сос

2 яйца

2 с.л. лимонов сок

1 с.л. брашно

Няколко зрънца сол

 

Комбинирайте ябълковия сос, лимоновия сок, солта, брашното и добре разбитите жълтъци. Гответе над тенджера с гореща вода, докато се получи гъста и гладка смес. Смесете с разбитите на сняг белтъци. Изсипете в блат за пай. Пече се в гореща фурна (220С), докато кората е кафява, а пълнежът е твърд.





Виж още от категория "Десерти"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта