Регистрация

Ябълков пай

Автор:
Svetly Damianova
|
Дата:
25 Mar
|
Видяна:
494
Оцени рецептата

2 ч сварени ябълки

Захар на вкус

Бахар на вкус

1 ч брашно

1 ч захар

1/2 ч масло

 

Изсипете сварените ябълки, захарта и подправките на вкус в тавичка за пай. Смесете на ръка на брашното, захарта и маслото, като оставите сместа на бучки. Поръсете върху пая. Печете на 180С до златисто кафяво.





Виж още от категория "Десерти"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта