Регистрация

Ябълков кейк

Автор:
Весела Динолова
|
Дата:
22 Apr
|
Видяна:
212
Оцени рецептата

1 пакет (525 г) готов микс за ябълков кейк

2 ябълки почистени от сърцевината и нарязани ситно

1 консерва (400 г) подсладено кондензирано мляко

1 (226 г) заквасена сметана, на стайна температура

1/4 ч прясно изстискан лимонов сок

Канела

 

Загрейте фурната до 180ºС. Подгответе микса според указанията на опаковката. Прибавете ябълките. Изсипва се в добре намазана и набрашнена тава. Пече се в продължение на 30 минути или докато клечка за зъби, поставена в центъра излиза чиста. В същото време, в средно голяма купа, смесете кондензираното мляко, сметаната и лимоновия сок. Извадете тортата от фурната; намажете с крема отгоре. Върнете във фурната и печете още 10 минути. Поръсете с канела. Охладете. Украсете по желание.





Виж още от категория "Десерти"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта