Шоколадово-бананов шейк
Категории
- Агнешко /103/
- Алкохолни напитки /28/
- Барбекю /82/
- Билки и подправки /2/
- Боб и зърнени храни /316/
- Бонбони /66/
- Бързо и лесно /24/
- Вегетариански /162/
- Гарнитура /55/
- Говеждо месо /347/
- Десерти /949/
- Дивеч /44/
- Желета и конфитюри /26/
- За деца /8/
- Закуска /242/
- Зеленчуци /90/
- Зърнени /5/
- Касероли /100/
- Колбаси /28/
- Консервиране /40/
- Курабийки /348/
- Мексиканско /163/
- Морска храна /290/
- Напитки /81/
- Ориз /120/
- Основни /221/
- Основно ястие /404/
- Паста /379/
- Патица /16/
- Печива /315/
- Пикантни /126/
- Пиле /259/
- Плодове /54/
- Подправки /17/
- Празнични /27/
- Предястия /1342/
- Регионална кухня /135/
- Рецепти за домашни любимци /1/
- Салати /309/
- Сирене /87/
- Сладкиши и десерти /263/
- Снаксове /24/
- Сосове /252/
- Супи /469/
- Торти /324/
- Уред за бавно готвене /102/
- Хляб /164/
- Храна за домашни любимци /1/
- Шоколад /25/
- Ядки /19/
- Яйца /55/
- Ястия с плънка /42/
- Яхнии /54/
1 ч шоколадова сода, охладена
1/2 средно голям банан, обелен
1 пакет диетичен микс за шоколадов шейк
1 с.л. кремообразно фъстъчено масло, замразено
Във всяка от секциите на формичка за лед се изсипват 2 с.л. сода (секциите трябва да са пълни на около 2/3); замразете до втвърдяване. Увийте банана в найлоново фолио и замразете до втвърдяване. В блендер, смесете останалата 1/2 чаша сода, половината от замразения банан, микса за шейк и фъстъченото масло и разбийте на висока скорост, докато сместа е гладка. Добавете кубчетата сода, едно по едно, като разбивате след всяко добавяне докато ледът се разтвори. Сервирайте веднага.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ