Регистрация

Шоколадов пай с овесени ядки

Автор:
Lucy Naydenova
|
Дата:
23 Apr
|
Видяна:
396
Оцени рецептата

1 1/2 ч брашно

1 1/2 ч.л. захар

3/4 ч.л. сол

1/2 ч олио

2 с.л. мляко

3 яйца

1 ч захар

1 ч лек царевичен сироп

2 с.л. масло или маргарин, разтопено

1 ч.л. ванилия

1/4 ч.л. сол

1/2 ч люспи кокос

1/2 ч овесени ядки

1/2 ч полусладък шоколадов чипс

 

1 За блата, комбинирайте брашното, 1 1/2 ч.л. захар и 3/4 ч.л. сол. В малка купа смесете маслото и млякото. Изсипват се в тавичка за пай върху сухите съставки, като се разбърква, докато се навлажнят хубаво. С пръсти, притиснете тестото равномерно върху дъното и по стените на тавичката за пай. Заделете.

2 За пълнежа, в средно голяма купа, разбийте леко яйцата.

3 Добавете 1 ч захар, сиропа, маслото, ванилията и солта. Разбийте докато се смесят.

4 Прибавете кокоса, овеса и шоколадовия чипс. Изсипва се в блата.

5 Пече се на 180С за 50-55 минути. Охладете върху решетка. Да се съхранява в хладилник.





Виж още от категория "Десерти"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта