Регистрация

Шоколадов пай

Автор:
Цветанка Базова
|
Дата:
22 Apr
|
Видяна:
226
Оцени рецептата

1 1/3 бучка масло

1 1/2 блокче неподсладен шоколад

1 1/3 ч захар

3 малки яйца

1/3 ч.л. сол

1 ч.л. ванилия

1 готов блат за пай, суров

 

Разтопете маслото и шоколада над тенджера с вряща вода. Смесете захарта, яйцата, солта и ванилията; добавете шоколадовата смес. Изсипва се в готовия блат и се пече на 190°С за около 35 минути.

 





Виж още от категория "Десерти"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта