Регистрация

Шоколадов мус с ром

Автор:
irina
|
Дата:
17 Jan
|
Видяна:
858
Оцени рецептата

1/4 ч захар

2 с.л. - 4 ром

115 г полу-сладък или сладък шоколад, разтопен на водна баня

2 белтъка

2 ч сметана

 

Кипнете захарта и рома на много слаб огън, докато захарта се разтвори. Добавете сиропа към разтопения шоколад и се разбърква до гладкост. Когато сместа се поохлади, добавете 2 белтъка, разбити на сняг. След това добавете тази смес много внимателно в 2 ч бита сметана. Охладете в машина за шербет за  най-малко 2 часа преди сервиране.





Виж още от категория "Десерти"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта