Регистрация

Шоколадов кейк с ябълков нюанс

Автор:
yordanka
|
Дата:
28 May
|
Видяна:
443
Оцени рецептата

3 грама неподсладен шоколад – разтопен или 9 с.л. какао

2 чаши неподсладено ябълково пюре

1 чаена чаша захар

2 чаши брашно

1 чаена лъжичка сода за хляб

 

Загрейте фурната до 180 градуса. Напръскайте с готварски спрей тавичка за печене. Комбинирайте съставките в посочения ред. Разбъркайте добре. Разстелете тестото в тавичката. Печете в продължение на 25 минути.





Виж още от категория "Десерти"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта